Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla gelin görmek

Rüyada birden fazla gelin görmek

Rüyada birden fazla gelin görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla gelin gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Rüyada birden fazla gelin görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalettir.

Rüyada birden fazla kişiyle evlenmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla kalem görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla cin görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, kırılan kalbin onarılacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla kaplumbağa görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla telefon görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Rüyada birden fazla gelinlik görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla yorgan görmek kişinin malını kaybedebileceğine, helal kazanç elde edeceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments