Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kalem görmek

Rüyada birden fazla kalem görmek

Rüyada birden fazla kalem görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, yalan söyleyeceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla kalem gördüyseniz:

  • Diğerleri için yapmak istediğiniz şeyler konusunda ön plana çıkmalısınız.

Rüyada birden fazla kalem görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla yol görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla ölüm haberi almak ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalettir.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada birden fazla civciv görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla kişiyle evlenmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere işarettir.

Rüyada birden fazla maymun görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments