Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla cin görmek

Rüyada birden fazla cin görmek

Rüyada birden fazla cin görmek sonuçtan memnun kalacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla cin gördüyseniz:

  • Belli koşullarınızı dayatma dürtünüz artabilir.

Rüyada birden fazla cin görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla hindi görmek yeni adımlar atacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla ayı görmek istemediği halde borçlanacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla hediye almak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla havuz görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, idealist davranacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla kol saati görmek dertlerine derman bulacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla gemi görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, işlerin bozulacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada birden fazla gömlek görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, sonra kendi işini kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments