Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla yorgan görmek

Rüyada birden fazla yorgan görmek

Rüyada birden fazla yorgan görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada birden fazla yorgan gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile imkan dahilindedir.

Rüyada birden fazla yorgan görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, kederinin dağılacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla silah görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, şansın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde birden fazla yılan görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancın yarı yarıya artacağına inanılır.

Rüyada birden fazla iğne görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla kurt görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla gömlek görmek rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada birden fazla erkek çocuğu görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla böcek görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, ekmek ve dünya malı alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments