Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kaplumbağa görmek

Rüyada birden fazla kaplumbağa görmek

Rüyada birden fazla kaplumbağa görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla kaplumbağa gördüyseniz:

  • İnsanları etkilerek istediğinizi yaptırtmanız çok kolaydır.

Rüyada birden fazla kaplumbağa görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla civciv görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla düğün görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, kolaylık sağlayacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla erkek çocuğu görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla cenaze görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, mülk sahibi olacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına inanılır.

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla hilal görmek hayır getirecek yollara girileceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Rüyada birden fazla ayakkabı almak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, geçmişini arkada bırakacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments