Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla dolunay görmek

Rüyada birden fazla dolunay görmek

Rüyada birden fazla dolunay görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla dolunay gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz değişebilir ya da tamamen farklı yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada birden fazla dolunay görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç tane dolunay görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalettir.

Rüyada ayı dolunay görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük dolunay görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, parasının ve makamının artacağına delalettir.

Rüyada dolunay ve hilal görmek büyük paralara sahip olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, işlerinin iyi gideceğine işaret eder.

Rüyada kocaman bir dolunay görmek lüks içinde olacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına inanılır.

Rüyada çift dolunay görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman dolunay görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments