Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman bir dolunay görmek

Rüyada kocaman bir dolunay görmek

Rüyada kocaman bir dolunay görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, sıkıntılarına ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman bir dolunay gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, sevdiğiniz bir kişiyle zaman geçirmeniz ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada kocaman bir dolunay görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada kocaman dolunay görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada çok büyük dolunay görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi dolunay görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada çift dolunay görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada ayı dolunay görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece dolunay görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla dolunay görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments