Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı dolunay görmek

Rüyada ayı dolunay görmek

Rüyada ayı dolunay görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayı dolunay gördüyseniz:

  • Herhangi bir endişe ya da kuruntuya yer vermeden esneklik yeteneğinizi kullanarak derhal toparlanmalısınız.

Rüyada ayı dolunay görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada gece dolunay görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, en pahalı evlerde oturacağına inanılır.

Rüyada dolunay ve kurt görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada iki dolunay görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada mavi dolunay görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, düşmanından uzak olacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı dolunay görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada hilal ve dolunay görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, uzun sohbetler edeceğine, kendine çeki düzen vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolunayın battığını görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, geçim derdinin biteceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments