Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla alyans görmek

Rüyada birden fazla alyans görmek

Rüyada birden fazla alyans görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, verimin her geçen gün artacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla alyans gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, eviniz veya ailenizle ilgili konular ya da arkadaşlarınızla bir araya gelmek size kendinizi iyi hissettirebilir.

Rüyada birden fazla alyans takmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına inanılır.

Rüyada birden fazla alyans görmek hayata daha sıkı tutunacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla cenaze görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala işarettir.

Rüyada birden fazla saat görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, hasret çekileceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla erkek çocuğu görmek yenisinin başlayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, yeni girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla doğum yapmak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, daima zinde ve genç kalacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla yol görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments