Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla erkek çocuğu görmek

Rüyada birden fazla erkek çocuğu görmek

Rüyada birden fazla erkek çocuğu görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Rüyada birden fazla erkek çocuğu görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla erkek bebek görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla erkek görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, eskisinden de iyi olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla akrep görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada birden fazla adam öldürmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, onlara hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla tuvalet görmek onlar tarafından yüceltileceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla kişi görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada birden fazla at görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, yeni planlar yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments