Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla alyans takmak

Rüyada birden fazla alyans takmak

Rüyada birden fazla alyans takmak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, canının kıymetini bileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla alyans takmak gördüyseniz:

  • Size rahatsızlık veren bazı değişimler yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada birden fazla alyans takmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla alyans görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla yüzük takmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla silah görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, doğru işler yapacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla dolunay görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla uçak görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek hiç istemediği işlere gireceğine, borçların artacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments