Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla saat görmek

Rüyada birden fazla saat görmek

Rüyada birden fazla saat görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, sorunlarının son bulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla saat gördüyseniz:

  • Bazı işlerde veya konularda diğerleri sizin kadar katılımcı olma havasında olmayabilir.

Rüyada birden fazla saat görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla kol saati görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalettir.

Rüyada birden fazla polis görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, sağlığından olacağına, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla gömlek görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına işarettir.

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla ölüm haberi almak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada birden fazla altın bilezik görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla bilezik görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, umutlarının tazeleneceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments