Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla cenaze görmek

Rüyada birden fazla cenaze görmek

Rüyada birden fazla cenaze görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, zorluğa düşeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla cenaze gördüyseniz:

  • Parasal aktivitelerde sonuç almaya başlıyorsunuz.

Rüyada birden fazla cenaze görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada birden fazla gelinlik giymek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine yorulur.

Rüyada birden fazla mezar görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, huzur ve şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla maymun görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, mutlu olacağınıza, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine inanılır.

Rüyada birden fazla gelinlik görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalettir.

Rüyada evde birden fazla yılan görmek sıkıntılarını aşacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla koç görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla hilal görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments