Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok şemsiye görmek

Rüyada birçok şemsiye görmek

Rüyada birçok şemsiye görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada birçok şemsiye gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada birçok şemsiye görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor renk şemsiye görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü şemsiye görmek itibar edineceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe şemsiye görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi şemsiye görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine delalet eder.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalettir.

Rüyada yeni şemsiye görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments