Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü şemsiye görmek

Rüyada bir sürü şemsiye görmek

Rüyada bir sürü şemsiye görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bir sürü şemsiye gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada bir sürü şemsiye görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada pembe şemsiye almak güç ve kudret kazanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şemsiyeyi ters görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, kazançlı işler yapılacağına işarettir.

Rüyada ters dönmüş şemsiye görmek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada yeni şemsiye görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şemsiyeyle yürümek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak yüklü miktarda para kazanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye vermek çalıştığına değeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments