Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni şemsiye görmek

Rüyada yeni şemsiye görmek

Rüyada yeni şemsiye görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, zaaflarına kapılacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeni şemsiye gördüyseniz:

  • Sizden hiçkimsenin beklenmediği hareketleri yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada yeni şemsiye almak hayatına bolluk ve bereket geleceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada yeni şemsiye görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada şemsiye tamir etmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü şemsiye görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı şemsiye görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına alamet eder.

Rüyada şemsiye açmak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, aile içinde husumet gelişeceğine alamet eder.

Rüyada şemsiye tutmak istediği gibi yaşayacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet eder.

Rüyada pembe şemsiye almak sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments