Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda şemsiye açmak

Rüyada yağmurda şemsiye açmak

Rüyada yağmurda şemsiye açmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda suçluluk hissedebilirsiniz.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına inanılır.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye açmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde şemsiye açmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada sarı şemsiye açmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye ve yağmur görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işinden geri kalacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmura şemsiye tutmak dişe diş savaşacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada yağmur ve şemsiye görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, belalı insanlara denk geleceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments