Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe şemsiye görmek

Rüyada pembe şemsiye görmek

Rüyada pembe şemsiye görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, dertlerin artacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe şemsiye gördüyseniz:

  • Başarılı olmak ya da ilerlemek istiyorsanız daha esnek olmalısınız.

Rüyada pembe şemsiye almak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, ona kol kanat gereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe şemsiye görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Rüyada evde şemsiye açmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, iyi geçiminin biteceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına delalettir.

Rüyada mavi renk şemsiye görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı şemsiye satın almak anne baba duasının alınacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, keyfinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada şemsiye hediye etmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiyeyle yürümek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, bereketinin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments