Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi şemsiye görmek

Rüyada mavi şemsiye görmek

Rüyada mavi şemsiye görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, daha isabetli kararlar alacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi şemsiye gördüyseniz:

  • Çekingen tarafınızı geri plana itmelisiniz.

Rüyada mavi şemsiye görmek çok kötü günler yaşayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk şemsiye görmek mal mülk sahibi olacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye çalmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, eline haram para geçeceğine alamet eder.

Rüyada şemsiye ve yağmur görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet eder.

Rüyada yeni şemsiye görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine yorulur.

Rüyada şemsiye satmak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, parasız günler geçireceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü şemsiye görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada şemsiye kaybettiğini görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments