Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde kertenkele görmek

Rüyada üstünde kertenkele görmek

Rüyada üstünde kertenkele görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada üstünde kertenkele gördüyseniz:

  • Kendi yararınızı düşünerek hareket etmeyi başarırsanız, olumlu bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Rüyada üstünde kertenkele görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada büyük kertenkele görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, eşyaların yenileneceğine, kendi kabuğuna çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kertenkele görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kertenkeleden korkmak eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kertenkele yutmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, kısmetlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarda kertenkele görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments