Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kertenkele görmek

Rüyada uçan kertenkele görmek

Rüyada uçan kertenkele görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kertenkele gördüyseniz:

  • Sizi engellemek isteyen kişiler veya olaylar söz konusu olsa da siz yapmak istediklerinizi yapın.

Rüyada uçan kertenkele görmek rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına inanılır.

Rüyada kertenkele yutmak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada fare kertenkele görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Rüyada turuncu kertenkele görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına işaret eder.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada birçok kertenkele görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda kertenkele görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kertenkeleden korkmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments