Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, duygusal bağlarınızı veya uzun vadeli bazı iş ya da planlarınızın görünümünü ilgilendiren başlıklarda baskı altında hissedebilir veya zorlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, işlerin düzeleceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, düşmanlarını bile affedeceğine alamet eder.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, dertlerine derman bulacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada kuyruğu uzun gelinlik görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu hayvan görmek çok hayırlı şeylere, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments