Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerinin morardığını görmek

Rüyada her yerinin morardığını görmek

Rüyada her yerinin morardığını görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, anne baba duası alınacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, güzel haberler alacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada her yerinin morardığını gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar geleceğinizle ilgili kaygı duymanıza neden olabilir.

Rüyada her yerinin morardığını görmek işlerin çok büyümeyeceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet eder.

Rüyada bir yerinin morardığını görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada vücudun morardığını görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, işlerin sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada boynu morarmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, üzüleceğine, pişman olacağına işarettir.

Rüyada dudağının morardığını görmek başarılı bir insan olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada bacağının morardığını görmek rakiplerin üzüleceğine, sorunlarını unutacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada bacaklarının morardığını görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü morarmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments