Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı morarmak

Rüyada ayağı morarmak

Rüyada ayağı morarmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı morarmak gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirildiniz.

Rüyada ayağı morarmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine alamet eder.

Rüyada ayağının morardığını görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları morarmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada kolları morarmak başarı ve zafer kazanacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözünün morardığını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada bacağın morardığını görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada suratı morarmak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada birinin morardığını görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments