Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının morardığını görmek

Rüyada ayağının morardığını görmek

Rüyada ayağının morardığını görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağının morardığını gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada ayağının morardığını görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayağı morarmak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada ayakları morarmak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudu morarmak problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada kolunun morardığını görmek hak yolunu bulacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine işaret eder.

Rüyada alnının morardığını görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerinin morardığını görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çekilen acıların unutulacağına inanılır.

Rüyada birinin morardığını görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, çözüm yolları bulamayacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments