Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerini kestiğini görmek

Rüyada bir yerini kestiğini görmek

Rüyada bir yerini kestiğini görmek kötü günler görüleceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, dolayısıyla geleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına işarettir.

Rüyada bir yerini kestiğini gördüyseniz:

  • Doğru cevaplar alamıyorsanız, biraz uzaklaşmanızda fayda var.

Rüyada bir yerini kestiğini görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin saçını kestirdiğini görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kesmek kestirmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, iyi kısmetleri olacağına, keyfe kavuşacağına inanılır.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, şöhret elde edeceğine alamet eder.

Rüyada balık kestiğini görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada saç kestirmeyi düşünmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine işarettir.

Rüyada kaz kestiğini görmek hayırlı bir işe başlayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birine tırnak kestirmek en yüksek makamlara oturacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments