Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz kestiğini görmek

Rüyada kaz kestiğini görmek

Rüyada kaz kestiğini görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada kaz kestiğini gördüyseniz:

  • Akşam satlerindeyse biraz sıkılabilirsiniz.

Rüyada kaz kestiğini görmek işini büyüteceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaz vurduğunu görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaz eti pişirmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada kazma görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, bir araya geleceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaz yada ördek görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, uzak bir yola gidileceğine, çok eğleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaz kesmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada kaz yumurtası yemek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments