Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kestirmeyi düşünmek

Rüyada saç kestirmeyi düşünmek

Rüyada saç kestirmeyi düşünmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirmeyi düşünmek gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada saç kestirmeyi düşünmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada saç boyamayı düşünmek işlerinin çok iyi gideceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada öleceğini düşünmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanser olduğunu düşünmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine inanılır.

Rüyada para almayı düşünmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada intiharı düşünmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliden ayrılmayı düşünmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi düşünmek sorunlarını unutacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments