Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine tırnak kestirmek

Rüyada birine tırnak kestirmek

Rüyada birine tırnak kestirmek sorunların üstüste geleceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine tırnak kestirmek gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarından kaçmak zor olabilir.

Rüyada birinin tırnağını kestiğini görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada tırnağını kestiğini görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin tırnak kestiğini görmek şeytanın aklına uyacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına alamet eder.

Rüyada tırnak kestiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarını kestiğini görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının tırnağını kestiğini görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada başkasına tırnak kestirmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine tırnak kestirmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments