Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçını kestirdiğini görmek

Rüyada birinin saçını kestirdiğini görmek

Rüyada birinin saçını kestirdiğini görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, geçim derdinin biteceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, sorumlu tutacağına işarettir.

Rüyada birinin saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Yapılacak çok sayıda iş olabilir, bir iş planına ihtiyacınız olacak.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirmiş birini görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada saçını kestirmiş görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçını kestirmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye işarettir.

Rüyada saçını kestirmekten vazgeçmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, giderileceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada babasının saçını kestiğini görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada saç kestirmek için kuaföre gitmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarımı kestirdiğimi görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments