Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kesmek kestirmek

Rüyada saç kesmek kestirmek

Rüyada saç kesmek kestirmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada saç kesmek kestirmek gördüyseniz:

  • Ne söylemek veya yapmak istediğinizin farkındasınız.

Rüyada saç kesmek kestirmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kuaförde saç kestirmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına inanılır.

Rüyada uzun saçı kestirmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçlarını kestiğini görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kendi saçını kestiğini görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet eder.

Rüyada saçı kısa kestirmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, isteklerine kulak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun saç kestirmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Rüyada berbere saç kestirmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments