Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık kestiğini görmek

Rüyada balık kestiğini görmek

Rüyada balık kestiğini görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada balık kestiğini gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza yönelin.

Rüyada balık kestiğini görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işarettir.

Rüyada saç kestirdiğini görmek dik durmaya çalışacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada babasının saçını kestiğini görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kestirmek ve boyatmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını kısacık kestirmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Rüyada parmaklarını kestiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada bir şey kestiğini görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, alım gücünün zayıflamayacağına inanılır.

Rüyada saç boyatmak kestirmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments