Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, başarılarının devam edeceğine, parasız ve işsiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya emlakla ilgili konularda yapacağınız değişiklikler yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bileklerini kestiğini görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Rüyada bilek kestiğini görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, helal kazanç elde edeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına yorulur.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilekten ameliyat olmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bilek kesilmesi görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine işaret eder.

Rüyada bilek bükmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments