Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri su bastığını görmek

Rüyada bir yeri su bastığını görmek

Rüyada bir yeri su bastığını görmek borçları varsa ödeyeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bir yeri su bastığını gördüyseniz:

  • İnsanlara dünyayı kurtarmayı dahi önerseniz, sadece siz söylediğiniz için, sizin arkanızdan gelmek veya sizin istediğiniz yollardan ilerlemek istemeyebilirler.

Rüyada her yerin su bastığını görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yerin su bastığını görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, tövbe etmeye, ticaret hayatında ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada her yeri su bastığını görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına alamet eder.

Rüyada bir yeri su bastığını görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada evin içini su bastığını görmek kurulu düzenin yıkılacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada etrafı su bastığını görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına alamet eder.

Rüyada şehri su bastığını görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments