Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolu su basmak

Rüyada yolu su basmak

Rüyada yolu su basmak kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sağlık ve şifa bulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yolu su basmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi derslerini kendisi alsın.

Rüyada yolu su basmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, sözünde duracağına işaret eder.

Rüyada işyerini su basmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şehri su basmak tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada dükkanı su basmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada deniz suyuna basmak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak odasını su basmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada suya basmak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evini su basmak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments