Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyuna basmak

Rüyada yağmur suyuna basmak

Rüyada yağmur suyuna basmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yeni insanlarla tanışacağına yorulur.

Rüyada yağmur suyuna basmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada yağmur suyuna basmak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, işlerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada evine su basmak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada şehri su basmak helal rızka sahip olunacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada odayı su basmak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine yorulur.

Rüyada tuvaleti su basmak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yeri su basmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kısmetinin açılacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada su basmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, daima afiyette olacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evini su basmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments