Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak yere basmak

Rüyada ıslak yere basmak

Rüyada ıslak yere basmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, hayırlı günlerin geleceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, sıkıntılarının biteceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine yorulur.

Rüyada ıslak yere basmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız konusuna özen gösterin.

Rüyada ıslak yere basmak maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, şansın yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada ıslak toprağa basmak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada ıslak bir yere oturmak eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, rahatın yerine geleceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yerlerin ıslak olduğunu görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada ıslak yere oturmak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kişinin evlatlarının artacağına inanılır.

Rüyada ıslak yer görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Rüyada yerleri ıslak görmek insanlardan uzaklaşacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yeri su basmak çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments