Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri karanlık görmek

Rüyada bir yeri karanlık görmek

Rüyada bir yeri karanlık görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yeri karanlık gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenin tamamlanması gerekiyor.

Rüyada karanlık bi yer görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yere düşmek çok büyük menfaatler kazanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada karanlık bir yere düşmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine tabir olunur.

Rüyada bir yeri karanlık görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada karanlık bir yer görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Rüyada her yeri karanlık görmek işlerin daha kötüleşeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yerin karanlık olduğunu görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir yere gitmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments