Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bir yere düşmek

Rüyada karanlık bir yere düşmek

Rüyada karanlık bir yere düşmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir yere düşmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermek size zarar verebilir.

Rüyada karanlık bir yere düşmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık yere düşmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Rüyada karanlıktan düşmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çaresizleşeceğine alamet eder.

Rüyada karanlığa düşmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına inanılır.

Rüyada karanlık denize düşmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine delalet eder.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, hırpalanacağına inanılır.

Rüyada karanlık suya düşmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments