Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık yere düşmek

Rüyada karanlık yere düşmek

Rüyada karanlık yere düşmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada karanlık yere düşmek gördüyseniz:

  • Size karşı kullanılabilecek kişisel bilgiler paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada karanlık yere düşmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yere düşmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sevdiği insana kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıktan düşmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işarettir.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta düşmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlığa düşmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, eşi ile problemler yaşayacağına inanılır.

Rüyada karanlık denize düşmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments