Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerin karanlık olduğunu görmek

Rüyada her yerin karanlık olduğunu görmek

Rüyada her yerin karanlık olduğunu görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada her yerin karanlık olduğunu gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilirsiniz.

Rüyada her yerin karanlık olduğunu görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada her yeri karanlık görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada her tarafı karanlık görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalettir.

Rüyada her yerin yandığını görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet eder.

Rüyada her yeri beyaz kar görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada her yeri çamur görmek her isteklerinin yerine geleceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yerin su bastığını görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kısmetinin kapanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Rüyada her yeri kar görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yarınlara bakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments