Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bi yer görmek

Rüyada karanlık bi yer görmek

Rüyada karanlık bi yer görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık bi yer gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olsa da, pek çoğu henüz tam olarak hazır görünmüyor.

Rüyada karanlık bir yere düşmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yeri karanlık görmek hayırlı kararlar alacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada her yerin karanlık olduğunu görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yere gitmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada bir yeri karanlık görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada karanlık bi yer görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada karanlık bir yer görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine alamet eder.

Rüyada karanlık yere düşmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments