Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bir yere gitmek

Rüyada karanlık bir yere gitmek

Rüyada karanlık bir yere gitmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Ne kadar az girişimci veya müdahaleci olursanız o kadar rahat edersiniz.

Rüyada karanlık bir yere gitmek başarısız olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada her yeri karanlık görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bir yere düşmek evlat sahibi olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada karanlık bi yer görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yeri karanlık görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada her yerin karanlık olduğunu görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık yere düşmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada karanlık bir yer görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments