Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bir yer görmek

Rüyada karanlık bir yer görmek

Rüyada karanlık bir yer görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, mutlu bir insan olunacağına işarettir.

Rüyada karanlık bir yer gördüyseniz:

  • Neden bahsettiğimi siz daa rahat anlayabilirsiniz.

Rüyada karanlık yere düşmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık bir yer görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada her yeri karanlık görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, terfi edeceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine delalettir.

Rüyada her yerin karanlık olduğunu görmek kişinin her işi severek yapacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık bi yer görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işarettir.

Rüyada karanlık bir yere düşmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada bir yeri karanlık görmek iftiraya maruz kalınacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalettir.

Rüyada karanlık bir yere gitmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments