Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir göreve seçilmek

Rüyada bir göreve seçilmek

Rüyada bir göreve seçilmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, rahat rahat yaşayacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bir göreve seçilmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletebilir, belli davranış biçimlerinizin üzerinden geçebilirsiniz.

Rüyada bir göreve seçilmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada seçilmiş kişi olmak sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine yorulur.

Rüyada seçilmiş olmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına rivayet eder.

Rüyada başkan seçilmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada milletvekili seçilmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada güzel seçilmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, işinde çok ilerleyeceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada seçilmiş insan olmak yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada bir yere seçilmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments