Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seçilmiş olduğunu görmek

Rüyada seçilmiş olduğunu görmek

Rüyada seçilmiş olduğunu görmek aksiliklerin baş göstereceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada seçilmiş olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada seçildiğini görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkan seçildiğini görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, modern insanlarla tanışılacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada belediye başkanı seçilmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine işarettir.

Rüyada muhtar seçilmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada bir yere seçilmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada seçilmiş kişi olduğunu görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada güzel seçilmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanı seçilmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments