Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel seçilmek

Rüyada güzel seçilmek

Rüyada güzel seçilmek başarı kazanılacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel seçilmek gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmaktan kaçınmamanız ya da katılımcı olmanız toplum içindeki statünüzü bir basamak yukarı taşımakta etkili olabilir.

Rüyada güzel seçilmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada seçildiğini görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, borçların gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada bir yere seçilmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada belediye başkanı seçilmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada seçilmiş olmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir göreve seçilmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada seçilmiş insan olmak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada seçilmiş olduğunu görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments