Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere gizlenmek

Rüyada bir yere gizlenmek

Rüyada bir yere gizlenmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere gizlenmek gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir.

Rüyada bir yere gizlenmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına tabir olunur.

Rüyada dolaba gizlenmek talihin yüze güleceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın gizlendiğini görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gizlenmek saklanmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birilerinden gizlenmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, çaresiz hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gizlendiğini görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden gizlenmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet eder.

Rüyada eve gizlenmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments