Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve gizlenmek

Rüyada eve gizlenmek

Rüyada eve gizlenmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, maddi olarak zarar edeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, rahat rahat yaşayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada eve gizlenmek gördüyseniz:

  • İlk önce nelerin halledilmesi veya bitirilmesi gerektiği konusunu dikkate almalısınız.

Rüyada eve gizlenmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada evde gizlenmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, işlerinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden gizlenmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın gizlendiğini görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalettir.

Rüyada gizlenmek saklanmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kaçıp gizlenmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine inanılır.

Rüyada gizlenmek kaçmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada düşmandan gizlenmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments