Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolaba gizlenmek

Rüyada dolaba gizlenmek

Rüyada dolaba gizlenmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, malın bereketinin artmasına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işarettir.

Rüyada dolaba gizlenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin manipulatif cümleleri ya da aklınıza yatmayan önerileri varsa, katılıyor ya da inanıyor gibi yapmanızın çok da mantıklı bir açıklaması olmayabilir.

Rüyada dolaba gizlenmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, bazı operasyonlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin gizlendiğini görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden kaçmak gizlenmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada polisten gizlenmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada gizlenmek kaçmak mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yere gizlenmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada evin gizlendiğini görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, satışların düşeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine alamet eder.

Rüyada birinden gizlenmek parasını ve malını kaybedeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments